Kender du egenskaberne og anvendelsen af ​​stålkonstruktioner?

Royal Group har store fordele inden for stålkonstruktionsprodukter.Det producerer produkter af høj kvalitet til favorable priser.Det sender titusindvis af tons til Sydamerika, Nordamerika, Mellemøsten og andre regioner hvert år og har etableret venlige samarbejdsrelationer med kunder., vi er ansvarlige for vores produkter, og vi er forsigtige og strenge i forsendelsen, indtil disse varer er sikkert transporteret til kunderne.

STÅLSTRUKTUR 2
STÅLSTRUKTUR 4

Stålstruktur har følgende egenskaber:

Høj styrke: Stål har høj træk-, tryk- og bøjningsstyrke og kan modstå større belastninger.

Letvægt: Sammenlignet med betonkonstruktioner er stålkonstruktioner lettere i vægt, hvilket kan reducere bygningens samlede vægt og reducere fundamentets og fundamentets bæretryk.

Hurtig konstruktionshastighed: Stålkonstruktionskomponenter kan præfabrikeres på fabrikken og derefter samles på stedet, så konstruktionshastigheden er høj, og konstruktionsperioden kan forkortes.

God plasticitet: Stål har god plasticitet, kan forarbejdes og formes efter designkrav og er velegnet til forskellige komplekse strukturelle former.

Stærk korrosionsbestandighed: Anti-korrosionsbehandlet stål har stærk korrosionsbestandighed og kan forlænge strukturens levetid.

Høj genanvendelighed: Stål kan genbruges og genbruges i overensstemmelse med konceptet om bæredygtig udvikling.

Generelt har stålkonstruktioner karakteristika af høj styrke, let vægt, hurtig konstruktionshastighed, god plasticitet, stærk korrosionsbestandighed og høj genanvendelighed, så de er meget udbredt i byggeprojekter.

Kontakt os for mere information

Email: chinaroyalsteel@163.com

WhatsApp: +86 13652091506 (Generelt fabrikschef)

Kontakt os for flere detaljer

Adresse

Bl20, Shanghecheng, Shuangjie Street, Beichen District, Tianjin, Kina

telefon

+86 13652091506


Indlægstid: Mar-26-2024